Kalkstraat 16, 3000 Leuven      alexandra.jaricova at gmail.com     +32(0)487758498

Therapie, loopbaanbegeleiding en meer

Therapie

We leren onze gevoelens te begrijpen, herstellen onze trauma’s en verbeteren onze emotionele nuance om onze emoties zo nauwkeurig mogelijk te kunnen beschrijven. We bouwen gezonde grenzen op en herstellen de dialoog met familie en vrienden.

Loopbaanbegeleiding

We stemmen onze talenten, expertise en verlangens af op de best passende werkplek. We leren over burn-out en de manieren om een gezonde balans tussen werk en privé te vinden en te behouden. Het traject van 7 uur kan gedeeltelijk vergoed worden door VDAB*

Cursussen

In de workshop van 3 uur werken we met groepen van zes tot acht personen en bestuderen we één van de volgende onderwerpen:

  • Neuropsychologie van hoogsensitiviteit
  • Emotionele zelfregulatie
  • Herstelling na burn-out

Bodymind gym

We werken met een reeks van langzame en zeer langzame bewegingen die een evenwicht creëren tussen hoge sensitiviteit en het gevoel van verankering. De oefeningen verminderen angstgevoelens, verbeteren de algehele stemming, het vermogen om te focussen en de coördinatie.

Uw traject

U kunt de programma’s combineren, afhankelijk van uw huidige doelen en planning. Stuur gerust een e-mail om een intakegesprek in te plannen.

BE0765.335.443 © 2023 Alexandra Jaricova