Kalkstraat 16, 3000 Leuven      alexandra.jaricova at gmail.com      +32(0)487758498

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques

Soms voelt werk saai, vermoeiend en zelfs pijnlijk. Wat als een andere baan beter zou voelen?

Bij loopbaanbegeleiding vinden we de werkomgeving die past bij onze talenten, behoeften en waarden. Met behulp van het Burn-out model, voorgesteld door Dr. Dr. Christina Maslach, beoordelen we systematisch elk van de zes werkgebieden van het beroepsleven en identificeren we de kenmerken van de ideale werkomgeving. We maken gebruik van visualisaties en rollenspellen om de oude communicatie- en copingvaardigheden te herzien en nieuwe vaardigheden op te bouwen die passen bij onze leeftijd en positie. Met behulp van de inzichten van de Polyvagal-theorie leren we hoe we een gezonde balans tussen stress en ontspanning kunnen behouden.

Mensen die de afgelopen 7 jaar in België hebben gewerkt, kunnen Loopbaancheques bestellen voor de loopbaancoaching. Met loopbaancheques betaal je 80 euro voor een traject van zeven uur. De Loopbaancheques kunnen worden besteld bij VDAB, het Vlaams Agentschap voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsonderwijs. De Loopbaancheques dekken 7 uur begeleiding per persoon.

Voor de mensen die niet in aanmerking komen voor het verkrijgen van de Loopbaancheques, dienen hun loopbaancoaching sessies te betalen als een reguliere therapiesessie. In dit geval duurt het traject tussen de 5 en 7 sessies.

De sessies vinden plaats in de praktijk Alento.

Image (C) Brooke Cagle ~ Unsplash

BE0765.335.443     © 2023 Alexandra Jaricova