Kalkstraat 16, 3000 Leuven      alexandra.jaricova at gmail.com      +32(0)487758498

Cursussen

Ik bied drie verschillende cursussen aan voor mensen met een hoge sensorische verwerkingsgevoeligheid, ook wel HSP, en degenen die met hen omgaan. De cursussen kunnen op twee manieren worden gevolgd: zelfstudie en studeren met een groep.

De eerste cursus ‘Emotionele regulatie voor HSP’ richt zich op het verkennen van verschillende basisemoties en gevoelens, het leren benoemen van deze gevoelens en het herkennen van de gevoelde eigenschappen, functies en krachten. We leren om deze emoties te voelen, te reguleren en intellectuele beslissingen te nemen op basis van deze emoties.

De tweede cursus ‘Herstel en preventie van een burn-out’ richt zich op het welzijn op het werk. We leren over het concept van grenzen, ontdekken hoe onze ideale werkomgeving eruit zou moeten zien en leren we over de basisprincipes van zelfzorg.

De derde cursus ‘De neuropsychologie van hoogsensitiviteit’ richt zich op HSP,  hoe deze personen functioneren en hoe hun systemen reageren op verschillende sensorische en emotionele prikkels. Ook leren we wat HSP’s nodig hebben om goed te kunnen functioneren.

Image (C) Aaron Burden ~ Unsplash

BE0765.335.443     © 2023 Alexandra Jaricova